Voor wie het nog niet wist.
Intervolvement is Jung geworden!

logo

Echt waar, kijk snel op onze nieuwe website

Ga de dialoog aan met belangrijke stakeholders

Wie zijn de belanghebbenden van uw organisatie? En hoe gaat uw organisatie met hun belangen om? In dialoog met stakeholders komt boven tafel wat er écht toe doet. Dit maakt een stakeholderdialoog tot een essentieel onderdeel van MVO en duurzaamheidsverslaglegging. Intervolvement ondersteunt met stakeholdergesprekken en distilleert daaruit waardevolle informatie voor het management. Een goed opgezette stakeholderdialoog is een essentieel onderdeel van een duurzaamheidsverslag volgens de GRI-standaard.

Download ons whitepaper over duurzaamheidsverslagen:

“Suez wil duurzaamheid aanjagen in de afvalbranche, ook via communicatie. Met ons duurzaamheidsverslag onderscheiden we ons en geven we het goede voorbeeld. Intervolvement ontzorgt ons bij de verslaglegging conform GRI G4 en helpt ons om dit ieder jaar te verbeteren. Ook de ondersteuning bij de stakeholderdialoog en de materialiteitsanalyse waarderen we zeer.”

Pauline Hoekstra, manager Communicatie & PR, Suez Recycling and Recovery Netherlands

“Als je werk wilt maken van MVO is een stakeholderdialoog essentieel. Hiermee wordt ons jaarverslag relevanter voor onze opdrachtgevers en klanten. En het geeft ons belangrijke informatie om onze dienstverlening verder te verbeteren. Fijn dat we een partij hebben die dit voor ons oppakt.”

Monique van der Velden, Communicatie Spaarnelanden

“Intervolvement ondersteunt ons sinds jaar en dag bij het vervaardigen van ons jaarverslag. Dankzij goede kennis van de afvalmarkt, een creatieve insteek en goede samenwerking komen we steeds tot een mooi eindresultaat. Het schrijven van de teksten en afstemming tussen techniek, ontwerp en communicatie besteden we ook deels uit. Door de korte lijnen werkt dit efficiënt en bespaart ons dit veel tijd en dat is erg prettig.”

Annelies Jonker, adviseur Marketing & Communicatie Afvalzorg

Vul uw e-mailadres in en ontvang het whitepaper


Ik blijf graag op de hoogte. Stuur mij jullie nieuwsbrief (6x per jaar)
Na lezing wil ik graag verder praten. Neem contact met mij op.

Vul uw e-mailadres in en ontvang het whitepaper


Ik blijf graag op de hoogte. Stuur mij jullie nieuwsbrief (6x per jaar)
Na lezing wil ik graag verder praten. Neem contact met mij op.