Voor wie het nog niet wist.
Intervolvement is Jung geworden!

logo

Echt waar, kijk snel op onze nieuwe website

Strategie en inhoudelijke communicatie vormen krachtig duo

Al enige tijd trekken we op met Enact Sustainable Strategies. Van Zweedse origine heeft Enact al geruime tijd een vestiging in Amsterdam, geleid door Annelien van Meer (foto). Als bureaucombinatie voor strategie en communicatie zijn we nu aan het werk voor Dunea.

 

Dat strategie en communicatie samen gaan, is een open deur. Toch zien we in de praktijk vaak dat die deur nog dicht is, en dat we die met moeite een stukje open krijgen. Steeds vaker dragen we bij aan de strategie-ontwikkeling van een opdrachtgever – via onze advisering, onze storytelling en door onze inzet voor de stakeholderdialoog.

 

Dat is mooi en gewaardeerd werk, maar soms blijkt er behoefte aan meer specialistische expertise. Al enige tijd waren we op de uitkijk naar een partner die bij ons paste.

Begin 2016 werden we door MVO Nederland gekoppeld aan Enact Sustainable Strategies; een bureau dat op professionele, integere wijze vormgeeft aan de ontwikkeling van duurzame strategie in verschillende thema’s. Gaandeweg groeide het idee van intensievere samenwerking; iets dat kort geleden leidde tot een eerste, gezamenlijke opdrachtgever Dunea. Als bureaucombinatie staan we voor de ontwikkeling en implementatie van duurzame strategieën en verantwoordelijk leiderschap bij opdrachtgevers.

Meer weten: bel René: 06 557 36 235.