Voor wie het nog niet wist.
Intervolvement is Jung geworden!

logo

Echt waar, kijk snel op onze nieuwe website

Testimonials

“Intervolvement ondersteunt ons sinds jaar en dag bij het vervaardigen van ons jaarverslag. Dankzij goede kennis van de afvalmarkt, een creatieve insteek en goede samenwerking komen we steeds tot een mooi eindresultaat. Het schrijven van de teksten en afstemming tussen techniek, ontwerp en communicatie besteden we ook deels uit. Door de korte lijnen werkt dit efficiënt en bespaart ons dit veel tijd en dat is erg prettig.”

Annelies Jonker, adviseur Marketing & Communicatie Afvalzorg

“Als je werk wilt maken van MVO is een stakeholderdialoog essentieel. Hiermee wordt ons jaarverslag relevanter voor onze opdrachtgevers en klanten. En het geeft ons belangrijke informatie om onze dienstverlening verder te verbeteren. Fijn dat we een partij hebben die dit voor ons oppakt.”

Monique van der Velden, Communicatie Spaarnelanden

“Suez wil duurzaamheid aanjagen in de afvalbranche, ook via communicatie. Met ons duurzaamheidsverslag onderscheiden we ons en geven we het goede voorbeeld. Intervolvement ontzorgt ons bij de verslaglegging conform GRI G4 en helpt ons om dit ieder jaar te verbeteren. Ook de ondersteuning bij de stakeholderdialoog en de materialiteitsanalyse waarderen we zeer.”

Pauline Hoekstra, manager Communicatie & PR, Suez Recycling and Recovery Netherlands

Waarom communicatie vanuit de inhoud?

Intervolvement is uw strategiepartner voor communicatie, pr en tekstredactie. Met adviseurs & tekstschrijvers die graag de inhoud induiken. Want hoe inhoudelijker uw vraag, hoe beter wij daar communicatie van weten te maken. En dat mag dus best leuk zijn, of spannend. Tot de verbeelding spreken of juist heel tastbaar worden. Voor ons is communicatie vanuit de inhoud bovenal 100% inspirerend. Voor u ook? Bel 023 5341805 en vraag naar René de Boer voor een kennismaking.

 

VPRA Q certified

Partner

 

 

Intervolvement is trots lid van de VPRA en partner van
MVO Nederland.